Sport

Elise, Renée, Thibault/Arthur & Maartje
DSC_1044.jpg

Wil je werken aan je conditie, u amuseren, of gewoon een beetje achteraf aan de toog hangen en ondertussen je mama trots maken? Wij hebben iedere week een resem activiteiten die voorbeeldig kunnen klinken. Met verschillende interfacultaire kampioenschappen, een 12 urenloop, zwemmarathon, IFT… zijn er meer dan genoeg voorbeeldig klinkende activiteiten.

Natuurlijk zijn er ook die iets ‘zwaardere’ activiteiten zoals bierbowling, maar als je het abstract genoeg uitlegt zal de mama het ook voorbeeldig vinden.

De afgelopen jaren is gebleken dat veel mensen graag hun mama trots maken. Met heel wat deelnemers aan de sportactiviteiten kunnen we trots zijn. Dit jaar proberen we natuurlijk die lijn door te trekken en nog meer trotse moeders te maken.

 

Tijdens dit speciaal jaar zullen we er alles aan doen om ook de virologen trots te maken en de student in beweging te houden! Met alle online lessen zijn uw excuses nagenoeg nihil, dus waar wacht je nog op?

 

Lijkt het jou wel wat om te sporten voor/met de VLK? Stuur ons gerust via facebook (Sportteam VLK),  stuur ons een mailtje of spreek ons gerust eens aan in de (uit)gang.

Groetjes,

VLK Sport 2021-2022

Arthur Cornelus, Thibault Vangeneugden, Elise Devaux, Renée Stockx en Maartje Masschaele

Beste Boerekotter of sympathisant,

Wij zijn Elise, Arthur, Thibault, Renée en Maartje uw sportbroeders voor het komende academiejaar.

Ken je het gevoel? Vrijdagavond thuiskomen, met de mama die paar pannen afwassen die niet in de vaatwas mogen en ondertussen een gezellig gesprek hebben. Tot die enige lastige vraag komt: “aah wa hebde gedaan deze week jongen”. Twee bakken bier, een fles whisky, een mooi specimen van het andere geslacht en een goeie fuif zou een eerlijk maar slecht antwoord zijn.

​Daarom zijn wij er, de functie sport. Oftewel “make yo momma proud”. Een serie aan activiteiten die je zelfs bij je grootouders ter sprake kan brengen. Maandag gaan lopen rond de watersportbaan, dinsdag meegedaan aan de judo en donderdag eens een paviljoenfuif gedaan klinkt een pak voorbeeldiger. Genoeg activiteiten om over te vertellen waardoor je al die brakke verhaaltjes achterwege kan laten.