Wij, het VLK Cursus-team, zorgen ervoor dat je je cursussen, opgeloste oefeningen en handboeken op tijd en in perfecte staat ter beschikking hebt. Studeren aan het boerekot wordt hierdoor een pak makkelijker en zo heb je meer tijd en geld voor belangrijkere studentenzaken. Je kan ons terugvinden in de kelder van de E-blok, waar we samen met ons kopieerapparaat paraat staan. De VLK cursusdienst biedt ook een kopieerdienst aan. De prijzen voor kopies worden hieronder weergegeven. 

 

                                        

Enkelzijdig zwart-wit

Dubbelzijdig zwart-wit

Enkelzijdig kleur  

Dubbelzijdig kleur

Je cursussen kan je online bestellen via deze link.

Verder werkt de cursusdienst als volgt: elke weekdag (op vrijdag na) is er over de middag permanentie voorzien. Dan kan je bij ons terecht voor cursussen, handboeken en een gezellig praatje over de prijs van het papier. Betalen kan helaas enkel de eerste week via Bancontact, dus vergeet niet voldoende cash geld mee te nemen. Is de gewenste cursus niet meer in voorraad, niet getreurd! Deze kan je dan enkele dagen later komen afhalen. 

Tot wanneer je cursussen kan bestellen en ophalen zal vermeld worden in de jaargroepen op Facebook. Houd deze dus zeker in de gaten!

Een ander paradepaardje van de cursusdienst zijn de tuyaux. Dit zijn examenvragen van de vorige jaren en hebben al meermaals hun nut bij het studeren bewezen. Tenzij je een verse eerstebacher bent, heb je hier ongetwijfeld al gebruik van gemaakt! We vragen dan ook vriendelijk om de tuyaux in stand te helpen houden en het goede voorbeeld van je voorgangers te volgen. Examenvragen kunnen aan ons doorgespeeld worden door een mailtje te sturen naar cursus@boerekot.be of door ze online in te dienen op deze website. Je kan ook steeds mailen naar dit adres voor al je cursusvragen of alle andere dingen die je graag aan de mensheid kwijt wilt.

Openingsuren van de cursusdienst

Tijdens de eerste lesweek is de cursusdienst doorlopend geopend. De openingsuren tijdens de eerste lesweek vinden jullie in detail de facebookgroepen. Van lesweek 2 tot lesweek 7 wordt de cursusdienst bemand tussen 11u30 en 13u.

​Voor meer info, kijk gerust verder op de cursuspagina

Groetjes,
Het VLK Cursusteam '21- '22
Silke Del'haye & Viktor Bultereys
cursus@boerekot.be

Lid / Niet-lid (€/kopie)

0.03 / 0.04

0.06 / 0.08

0.30 / 0.40

0.60 / 0.80