Hallo kersverse bio-ingenieurs in spe!

Eerst en vooral: proficiat met jullie keuze voor deze studies! De komende jaren wordt het Boerekot (aka de faculteit bio-ingenieurswetenschappen) jullie nieuwe habitat en geloof ons, daar zal je zeker geen spijt van krijgen. Het is een heel gezellige, mooie faculteit, er lopen veel vriendelijke mensen rond, we hebben er ons eigen studentenrestaurant, onze eigen feestzaal en het is de thuis van de allertofste studentenkring: de VLK.

De Vlaamse Levenstechnische Kring, of kortweg VLK, is de studentenkring van de bio-ingenieurs. Het is de taak van het PR Intern-team om jullie hier een echt thuisgevoel te geven. Gelukkig staan zij er niet alleen voor, met een volledig praesidiumteam en een pak toffe, enthousiaste leden staan wij klaar om jullie te verwelkomen en weg te wijzen op onze geliefde faculteit. Wij hebben er alvast veel goesting in om 2019-2020 voor jullie een onvergetelijk eerste studentenjaar te maken!

Als eerste activiteit voor jullie organiseren wij het fantastische eerstebachweekend. Dit belooft zoals elk jaar weer een topweekend vol leuke activiteiten te worden. Het is de ideale gelegenheid om jullie nieuwe medestudenten te leren kennen. Jaarlijks worden op dit weekend dan ook vele blijvende vriendschappen gesmeed. Ook kan je van de ervaren rotten uit het praesidium al heel wat handige tips krijgen over bepaalde vakken, proffen, assistenten, practica… En je komt er natuurlijk ook al veel te weten over het reilen en zeilen van de VLK. Je moet zeker geen schrik hebben om je in te schrijven als je niemand kent die meegaat, zo leer je net het snelst nieuwe mensen kennen en dat is natuurlijk de bedoeling van dit weekend!

De inschrijvingen voor dit fantastische weekend gaan begin juli open. Houd deze pagina dus zeker in de gaten. Maar voor degene die er op het weekend helaas niet kunnen bijzijn, geen paniek, we zullen nog genoeg andere leuke activiteiten voor jullie organiseren!

 

Geniet nog van jullie welverdiende, lange vakantie & tot binnenkort!

Het VLK Praesidium 2019-2020

Volg ons op sociale media

Contacteer ons

Gegevens

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png
Knaek.png

© Copyright 2019 door VLK Gent