Silke, Arthur, Julie, Marie
Sport

Beste Boerekotter of sympathisant,

Wij zijn Silke, Arthur, Julie en Marie uw sportbroeders voor het komende academiejaar.

Ken je het gevoel? Vrijdagavond thuiskomen, met de mama die paar pannen afwassen die niet in de vaatwas mogen en ondertussen een gezellig gesprek hebben. Tot die enige lastige vraag komt: “aah wa hebde gedaan deze week jongen”. Twee bakken bier, een fles whisky, een mooi specimen van het andere geslacht en een goeie fuif zou een eerlijk maar slecht antwoord zijn.

Daarom zijn wij er, de functie sport. Oftewel “make yo momma proud”. Een serie aan activiteiten die je zelfs bij je grootouders ter sprake kan brengen. Maandag gaan lopen rond de watersportbaan, dinsdag meegedaan aan de judo en donderdag eens een paviljoenfuif gedaan klinkt een pak voorbeeldiger. Genoeg activiteiten om over te vertellen waardoor je al die brakke verhaaltjes achterwege kan laten.

Wil je werken aan je conditie, u amuseren, of gewoon een beetje achteraf aan de toog hangen en ondertussen je mama trots maken? Wij hebben iedere week een resem activiteiten die voorbeeldig kunnen klinken. Met verschillende interfacultaire kampioenschappen, een 12 urenloop, zwemmarathon, IFT… zijn er meer dan genoeg voorbeeldig klinkende activiteiten.

Natuurlijk zijn er ook die iets ‘zwaardere’ activiteiten zoals bierbowling, maar als je het abstract genoeg uitlegt zal de mama het ook voorbeeldig vinden.

De afgelopen jaren is gebleken dat veel mensen graag hun mama trots maken. Met heel wat deelnemers aan de sportactiviteiten kunnen we trots zijn. Dit jaar proberen we natuurlijk die lijn door te trekken en nog meer trotse moeders te maken.

 

Lijkt het jou wel wat om te sporten voor de VLK? Stuur ons gerust via facebook/mail of spreek ons aan in de (uit)gang.

Groetjes,

VLK Sport

Silke Del'Haye, Arthur Cornelus, Julie Vermout en Marie Vanhuylenbrouck

sport@boerekot.be

Volg ons op sociale media

Contacteer ons

Gegevens

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png
Knaek.png

© Copyright 2019 door VLK Gent