Praeses & Vice

Ward & Wannes
DSC_1071_edited.jpg

Gegroet leden, ereleden en sympathisanten van de VLK, en welkom op onze site!

Wij zijn Ward en Wannes, Praeses en Vice van de VLK, de studentenkring van de Gentse bio-ingenieurs. Samen met het praesidium zullen wij er alles aan doen om er voor onze leden een memorabel, interessanten vooral plezierig academiejaar van te maken!

Al 101 jaar verenigt onze kring de bijna duizend studenten bio-ingenieur aan onze prachtige faculteit en draagt ze fier bij aan hun universiteitsleven. Wij zien onze kring als een open groep waarin iedereen een plaats kan vinden, zowel tijdens hun tijd aan deze faculteit als nadien. Met meerdere sportieve, culturele, academische en feestelijke activiteiten per week creëren wij een sterke band tussen de studenten. We helpen hen echter ook tijdens hun studies. Onze cursusdienst bezorgt cursussen aan elke student tegen een zo laag mogelijke prijs en na vijf jaar studeren helpen we hen ook vertrekken. Met onder meer een bedrijvendag en sollicitatietrainingen stomen we de studenten klaar voor het werkleven.

 

Als praesesteam nemen we de eindverantwoordelijkheid van deze activiteiten op ons, zorgen we voor een goed contact met de faculteit en met andere kringen, en vormen we het leidinggevend team van onze kring. Wij streven naar een nog hechtere vereniging, waar de leden het maximum uit de kring kunnen halen en er fier op mogen zijn zich een echte VLK’er te noemen.

​In een studentenkring wordt alles voor en door de studenten georganiseerd. Tips, vragen of opmerkingen zijn dus meer dan welkom.

Tot op een van de vele VLK-activiteiten!

Groetjes,

Het VLK praeses-team '21 - '22

Ward Van Belle & Wannes Dewulf

praeses@boerekot.be & vice@boerekot.be