Introductiedag 20/09/2019

De introductiedag zal plaatsvinden op vrijdag 20 september. Jullie worden om 9u30 verwacht in de Oehoe (auditorium E1.002 in blok E op de faculteit bio-ingenieurswetenschappen, Coupure Links 653, 9000 Gent, zie contactpagina of onderstaande kaart). Meer info is te vinden op de website van Universiteit Gent.

 

 

 

Op deze dag zullen jullie van de decaan, enkele assistenten en proffen een woordje uitleg krijgen over de vakken van het eerste semester en over de faculteit. Ook het IAAS (International association of students in agriculture and related sciences) en de VLK zullen zichzelf hier even voorstellen.

 

Na het infomoment krijgen jullie een rondleiding doorheen de faculteit, zodat jullie direct weten welke lokalen bedoeld worden op Minerva, en niet hopeloos verloren lopen.

Er zal ook mogelijkheid zijn om een cursuspakket voor het eerste jaar te kopen. De prijs hiervan zal ongeveer € 400 bedragen. Er kan zowel met Bancontact of cash betaald worden. Let op, deze prijs is nog niet definitief, houd dus rekening met een marge!
Hieronder staat een lijst met alles wat in het cursuspakket zit, behalve de optionele handboeken.  Die zitten niet in het standaardpakket, maar kan je ook bij ons kopen vanaf de introductiedag. Indien je een bepaald handboek al zou hebben van bv. een oudere broer/zus, is het natuurlijk altijd mogelijk om cursussen en boeken apart te kopen.
Rechts naast elk onderdeel vind je ook de prijs voor VLK-leden / niet-leden.

 

Let op: de bachelor is sinds dit jaar volledig hervormd. Onderstaande lijst is van het vorige academiejaar en bevat nog de oude vakken. Deze is louter bedoeld om jullie een beeld te geven van hoeveel een cursus ongeveer kost.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je met Bancontact betaalt, controleer dan zeker of je betaal-limiet hoog genoeg ligt. Als net 18-jarigen (of net niet), ligt deze limiet vaak te laag, en zullen we je je boeken niet kunnen meegeven.

Vergeet jullie zeker niet lid te maken bij de VLK op https://registratie.fkgent.be/vlk, om van talloze kortingen te kunnen genieten, te beginnen met een korting van minstens 20 euro op het eerste bach-boekenpakket. Je lid maken kost €15, te betalen op de introductiedag zelf.

Tot dan!

Volg ons op sociale media

Contacteer ons

Gegevens

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png
Knaek.png

© Copyright 2019 door VLK Gent