Lena
Centurion

DAG boerekotters groot en klein!

Centurion, wat??? - De centurion is het praesidiumlid dat instaat voor alle lustrumactiviteiten in het jaar dat een vereniging honderd jaar bestaat.

De Vlaamse Levenstechnische Kring viert in 2020-2021 haar honderdste verjaardag. Dit bijzonder precedent (we zijn de oudste facultaire kring van Gent) moet uitbundig gevierd worden. Ik – Lena Vanderhaeghen – zal samen met mijn zorgvuldig samengesteld Centurion-comité ervoor proberen zorgen dat het een jaar wordt om nooit te vergeten, waarbij we jullie, de (oud-)leden, zoveel mogelijk in de bloemetjes zullen zetten.  Om alles van een leien dakje te laten verlopen zal ik mij dit jaar (2019-2020) al met de voorbereidingen bezig houden. Eveneens zal ik dit jaar de faculteit bijstaan bij het organiseren van het honderdjarig jubileum van de ‘faculteit der bio-ingenieurs’. Met andere woorden, jullie zullen van twee jaar feest kunnen genieten en ik zal proberen daar de beste twee jaar van jullie studentencarrière van te maken.

Wat heb ik zoal in petto: onze bestaande VLK-pareltjes, zoals PAASHAAS, het galabal, top33, VLK spektakel,... zullen allemaal een extra lustrum-upgrade krijgen. Wat dacht je van gratis pizza in de vooruit of een galabal met gratis receptie? Naast deze prachtjes zal er plaats gemaakt worden voor nieuwe lustrumuitvindingen, waarbij ik en mijn team onze hersenen diep zullen peinigen om de leukste activiteiten te bedenken. Zomaar uit mijn duim: een deadride vanop de B-blok? Of hebben jullie altijd al eens een nachtje willen doorbrengen op camping coupure? Of wil je in plaats van slapen wel eens fuiven in de binnentuin? Alles is mogelijk en het onmogelijke probeer ik ook wel ergens tussen te proppen.

Zie je jezelf ook wel als lustrum-comité lid? Of heb je een leuk lustrum-ideetje? Dan kan je mij altijd een berichtje sturen op facebook of een mailtje naar lustrumvlk@gmail.com.

Veel liefs

Het gehele Centurion-comité

Volg ons op sociale media

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

Contacteer ons

Gegevens

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png

© Copyright 2019 door VLK Gent