Simon & Griet
Praeses & Vice

Gegroet leden, ereleden en sympathisanten van de VLK, en welkom op onze site!

Wij zijn Simon en Griet, Praeses en Vice van de VLK, de studentenkring van de Gentse bio-ingenieurs. Samen met het ganse praesidium zullen wij er alles aan doen om er voor onze leden een fantastisch, interessant, memorabel en vooral plezierig academiejaar van te maken!

Bijna 100 jaar verenigt onze kring de bijna duizend studenten bio-ingenieur aan onze prachtige faculteit en draagt ze fier bij aan hun leven. Wij zien onze kring als een open groep waarin iedereen een plaats kan vinden, zowel tijdens eenieders loopbaan aan deze faculteit als nadien. Met meerdere sportieve, culturele, academische en feestelijke activiteiten per week creëren wij een sterke band tussen de studenten. Maar we helpen hen ook tijdens hun studies. Met onze cursusdienst bezorgen we cursussen aan elke student tegen een zo laag mogelijke prijs. En na vijf jaar studeren helpen we hen ook vertrekken. Met onder meer een bedrijvendag en sollicitatietrainingen stomen we de studenten klaar voor het werkleven.

 

Als leiding van het praesidium nemen we de eindverantwoordelijkheid van deze activiteiten op ons, zorgen we voor een goed contact met de faculteit en met andere kringen, en vormen we het boegbeeld van onze kring. Wij streven naar een nog hechtere vereniging, waar de leden het maximum uit de kring kunnen halen en er fier op mogen zijn zich een echte VLK’er te noemen.

In een studentenkring wordt alles voor en door de studenten georganiseerd. Tips, vragen of opmerkingen zijn dus meer dan welkom.

Tot op een van de vele VLK-activiteiten!

Groetjes,
Het VLK praeses-team '19 - '20
Simon Heuninck & Griet Van Avermaet
praeses@boerekot.be & vice@boerekot.be

Volg ons op sociale media

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

Contacteer ons

Gegevens

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png

© Copyright 2019 door VLK Gent