Eerstebachweekend 27/09/2019 - 29/09/2019

Beste eerstejaars,

Het eerstebachweekend is hier weer! Naar jaarlijkse gewoonte organiseert de VLK ook dit jaar weer een episch weekend speciaal voor jullie. En dit enkel en alleen zodat jullie elkaar wat beter kunnen leren kennen!

Aan wat kunnen jullie je verwachten?
- een zalig weekend
- genoeg spel en plezier
- een cantus voor beginners
- genoeg eten en drinken
- nieuwe vrienden
- vervoer heen

Waar en wanneer?
Jullie zijn welkom op vrijdag 27 september vanaf 17 uur in café de Koepuur. Vertrek staat gepland voor 19 uur dus gelieve hiervoor aanwezig te zijn! Er zal ook bier en hotdogs aanwezig zijn in de Koepuur voor het vertrek.
Het eerstebachweekend gaat door in het mooie Wuustwezel in jeugdverblijf 't Witgoor.

We ronden af op zondag 29 september rond 11 uur. We brengen jullie dan nog naar het station maar van daar moeten jullie wel zelf vervoer naar huis voorzien. Vervoer van Gent naar Wuustwezel wordt wel door ons voorzien.

Meer info over wat jullie allemaal exact nog moeten nemen volgt zo snel mogelijk. In de tussentijd kunnen jullie al een kijkje nemen op het facebook-evenement hier. Wees zeker niet bang om ons een berichtje te sturen indien jullie nog vragen hebben.

 

Ben je enorm enthousiast en kan je alvast niet wachten? Klik dan als de bliksem op de volgende link om je in te schrijven: https://forms.gle/YuogtjA8sqPY1TdK8

Groetjes,
PR Intern 2019-2020
Fien en Ward

Volg ons op sociale media

Contacteer ons

Gegevens

  • Facebook Social Icon
Swapfiets-MAIN-LOGO.png

 0493/17.81.96

 info@boerekot.be

VLK Gent

Coupure Links 653

9000 Gent

Ondernemingsnummer: 0445.051.341

Studant_original.png
cargill-claim.png
Knaek.png

© Copyright 2019 door VLK Gent